Office of the Department of Communication

posted in: Concepts | 0

Project was done in ZNA

Project task was to design a single building which would allocate two related government departments. Site for this project had a hill in the middle which a client wished to be preserved. Program for one of the departments was mostly represented by typical office rooms, whereas the other required more specific spaces of bigger area and heights. Therefore, small office spaces were stacked into a tower, and spacious rooms and halls formed a slab-like base part. This complex base was integrated into the hill, and combination of architecture and landscape created a sequence of terraces, which became a multi-level social space. Both departments have separate entrance from different level of the hill, but inside they are interconnected by a group of shared recreational spaces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on VK